Get Adobe Flash player

Whisky wandeling 2013

Beste whiskyvrienden,

Op zondag 20 januari 2013 is het weer verzamelen geblazen voor onze  traditionele whiskywandeling.  Net zoals vorig jaar is de start en aankomst aan ons lokaal “ Craywinckelhof” te Lubbeek.  Tijdens de whisky wandeling -die eigenlijk een walking tasting is in de ware zin van het woord- worden er 5 whiskies geproefd.  Deze whiskies worden u gratis aangeboden door de club(-kas).   Voor de dames die geen whisky lusten voorzien we naar aloude gewoonte wel een likeurtje. Onderweg is er nog een warm soepje voorzien en een KraaiKe tijdens een sanitaire stop. Dit laatste wordt erg gewaardeerd, vooral door de dames.  Het sanitair dus, maar het Kraaike uiteraard ook.
Na dit alles is er ruimschoots de tijd om in het Craywinckelhof na te babbelen tijdens het aperitief en onze al even traditionele 3-gangen menu.
Inschrijven kan via “online inschrijven” op deze website, maar een inschrijving is pas definitief na overschrijving van het saldo.  Voor eten, soep onderweg en een Kraaike on-the-road betaalt u als lid van de club slechts € 25.  Uw familieleden of vrienden betalen hiervoor € 30.
Schrijf u zo snel mogelijk in want voor de wandeling sluiten we de inschrijvingen af op 60 deelnemers.
In tegenstelling tot vorig jaar is het Craywinckelhof nu wel voorzien van een aangelegde parking, is de verwarming geïnstalleerd, staat er een toog, is de keuken af, staat er een muziekinstallatie, is er verlichting en is er wijn en frisdrank aanwezig.  Kortom, u zal het niet meer herkennen
Oh ja, nog één tip: vergeet uw zakflesje niet!

Samengevat: 
€ 25  voor de leden voor de wandeling met soep + KraaiKe + whisky + 3-gangen menu.  (€ 30 voor de niet leden)
Niet inbegrepen: de dranken na de wandeling.

Het bestuur.

 

Activiteiten > Whiskywandelingen > Whisky wandeling 2013
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be