Get Adobe Flash player

25 september 2015

“Graan & Whisky” tasting - vrijdag 25 september 2015

Beste Whisky-vrienden,

De zomervakantie zit er op, hoog tijd om de vakantieherinneringen terug boven te halen samen met een goed glas whisky. Daarom nodigen we jullie uit op onze eerstvolgende whiskytasting “Graan & Whisky” op vrijdag 25 september 2015.

                         

Whisky kan gestookt worden uit een zeer divers aureaal van granen. Het gebruikte graan is doorgaans afhankelijk van wat er in de streek van de distilleerderij geteeld wordt. De meest gangbare graansoorten voor whisky zijn gerst, mais en rogge. In deze tasting gaan we dieper in op wat de invloed is van deze graansoorten op de smaak van whisky en proeven we whisky’s op basis van mais, rogge en gerst.

Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van 30€ (omvat 5 Whisky's (2cl) en enkele culinair hoogstaande hapjes van traiteur Peter Schrevens) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomst waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:

Bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30

Aansluitend: open bar met after-tasting.

Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,

Louis, Frederik, Jos, Guido en Dany.

Tastings > Clubtastings > 2015 > 25 september 2015
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be