Get Adobe Flash player

Spirit Aid: 3 iPads en knutselgerief voor UZ Gasthuisberg

Beste Whisky-liefhebber,

The Middle Cut maakt dit jaar de kindjes op de kankerafdeling van UZ Gasthuisberg blij met 3 iPads en knutselgerief (dank aan FNAC voor hun extra inspanning om ons budget optimaal te laten renderen).

De whiskyclub kwam in de kinderkankerafdeling van Gasthuisberg cadeautjes brengen. - Foto Vertommen

Marc, Guido en Guido bezorgden de engelen van de verpleging van de kinderkankerafdeling van UZ Gasthuisberg de cadeautjes 

- Foto Vertommen -

Tijdens onze tastings kunnen jullie proeven van flessen die geschonken werden door leden en/of door het bestuur. De bijdragen die jullie hiervoor in de collectebus stoppen, worden automatisch aangevuld met 1 euro van het inschrijvingsgeld per deelnemer aan de betrokken tasting en dit budget wordt aangewend voor een jaarlijkse gift aan een goed doel.

Jullie, de leden van The Middle Cut - Single Malt Club, hebben gisterenavond jullie goed hart laten zien op de Kinderkankerafdeling van het UZ Gasthuisberg in Leuven. Net zoals de voorbije drie jaar hielden jullie dus ook deze keer een inzamelingsactie om zo in totaal drie iPads te kunnen schenken aan de zieke kinderen.

Onze voorzitter, Marc Vranckx, vertelt: "Vorig jaar gaven we plooifietsen aan de afdeling en deze keer hebben we 1.200 euro ingezameld voor de aankoop van drie iPads die we ter beschikking laten stellen aan de kindjes die een tijdje in de isoleerkamers moeten verblijven." "Zo kunnen ook zij spelletjes spelen, mails lezen en hun vriendjes opzoeken op Facebook en wordt hun tijd in het ziekenhuis misschien een beetje draaglijker. Het geeft een goed gevoel wanneer je ziet hoe blij die kindjes daarmee zijn."

Samen met de iPads werd er ook nog wat speelgoed en knutselgerief overhandigd; FNAC deed zijn uiterste best om ons budget optimaal te besteden, we danken FNAC hiervoor oprecht. 

Het bestuur dankt u voor uw steun, wij zijn fier dat onze leden het hart op de juiste plaats hebben.

 

 

 

 

Onze club > Spirit Aid > Spirit Aid actie 2014
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be