Get Adobe Flash player

26 september 2014

"North Highlands whisky" Tasting - 26 september 2014

Beste Whisky-vrienden,

Wij nodigen jullie hierbij uit voor de North Highlands Whisky tasting !

DE NOORDELIJKE HOOGLANDEN

De Schotse Hooglanden bestaan geografisch uit 2 delen, de Grampian Mountains in het zuidoosten, gescheiden van de Northwest Highlands door de Great Glen in het noordwesten.

De North Highlands is een bergachtig, dunbevolkt gebied. Zowel qua landschap als cultuur verschilt het van het zuidelijker gelegen Schotse laagland.

De single malt whisky's uit deze regio hebben een volle smaak met een licht kruidige afdronk. Het zijn vaak lichtjes zoete whisky's met een beetje zilt op de achtergrond met een rijk karakter. Om de whisky's uit deze regio beter te omschrijven, gebruiken we best woorden als: zacht en droog, maar ook subtiele 'peatiness', delicate aroma's en vaak  licht rokerig. We hopen voor u whisky te kunnen aanbieden uit volgende distilleerderijen: CLYNELISH * GLENMORANGIE * BALBLAIR * TEANINICH * DALMORE * GLEN ORD 

We komen nog even terug op 10 jaar Whisky tasting: wie foto's gemaakt heeft van dit event, mag ze naar Marc sturen. Misschien komen uw foto's in aanmerking voor publicatie op onze website!

Inschrijven doe je online, de prijs van 30€ (omvat 5 Whisky's en enkele culinair hoogstaande hapjes van traiteur Peter Schrevens) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomst waardoor je niet aanwezig kan zijn.  Dat kan op het nummer van Marc: 0478 206228

OPGELET: we gaan voortaan de inschrijvingen afsluiten op 60 personen; schrijf dus vlug in!

Contactgegevens en informatie over onze club kan je vinden op onze website www.themiddlecut.net

PRAKTISCHE INFO

Locatie: Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek
Start: bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30


Slàinte.

Het bestuur,

Marc, Guido, Louis, Dany en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2014 > 26 september 2014
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be