Get Adobe Flash player

Onze club overhandigt aan het Ziekenhuis Gasthuisberg (afdeling Kinderkanker) spiksplinternieuwe plooifietsen

Beste whiskyliefhebber,

De actie SPIRIT AID is jullie welbekend. Tijdens onze tastings kunnen jullie proeven van flessen die geschonken werden door leden en/of door het bestuur. De bijdragen die jullie hiervoor in de collectebus stoppen, worden automatisch aangevuld met 1 euro van het inschrijvingsgeld per deelnemer aan de betrokken tasting.

In samenspraak met de hoofdverpleging van de afdeling 'Kinderkanker' van Gasthuisberg Leuven werd beslist om met de opbrengst van onze SPIRIT AID een plooifiets aan te kopen zodat ouders van zieke kinderen niet altijd de bus of de taxi moeten nemen om snel iets te gaan kopen in het centrum van Leuven.

Wel... het werd niet 1 spiksplinternieuwe plooifiets, nee, het werden er 2 !!!

Fietsenmaker Jan Cortoos heeft de 2 prachtige bikes besteld, klaargemaakt en aan de fabrieksprijs verkocht aan de club; er zijn nog mensen met een hart ! BEDANKT, Jan, uit onze naam maar zeker ook uit naam van alle ouders die in de toekomst gebruik kunnen maken van deze juweeltjes.

Een van onze knappe plooifietsen, geleverd door Jan Cortoos

Marc Vranckx ging de fietsen ter plaatse afleveren

Het bestuur dankt u voor steun, we hebben eens te meer aangetoond dat we de titel van 'Beste club van het land' meer dan waardig zijn. Onze leden hebben het hart op de juiste plaats.

 

 

 

 

Onze club > Spirit Aid > Spirit Aid actie 2013
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be