Get Adobe Flash player

24 november 2023

“Irish” whiskey tasting met Jef Dijckmans
vrijdag 24 november 2023


Beste Whisky-vrienden,

Ierland wordt de bakermat van whiskey genoemd. Vorige eeuw waren er tientallen distilleerderijen over het land verspreid, maar begin deze eeuw bleven er daar slechts drie destilleerderijen van over: Bushmills in Noord-Ierland, Cooley even ten noorden van Dublin en Midleton in het zuiden.

Door de grote vraag naar Irish whiskey rijzen de laatste jaren vele nieuwe destilleerderijen als paddenstoelen uit de grond. Momenteel behoort Ierland tot de vijf grootste Whisk(e)y producerende landen.
 


Tijd om de typisch Ierse whiskeystijlen te ontdekken en vooral … te proeven. Whisk(e)y en Ierland kenner Jef Dijckmans presenteert ons zes mooie whiskey’s en gidst ons door het Ierse “uisge baugh-verhaal”.


Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van €40 betaal je ter plaatse en omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinaire hapjes. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:
Begin tasting: 20:30
Aansluitend: open bar met after-tasting.
Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,
Louis, Frederik, Jos, Guido en David.

Tastings > Clubtastings > 2023 > 24 november 2023
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be