Get Adobe Flash player

6 oktober 2023

“Thompson Bros” whisky tasting
vrijdag 6 oktober 2023


Beste Whisky-vrienden,

De broers Phil en Simon Thompson stonden aan de wieg van één van de meest gerenommeerde whiskybars ter wereld, het Dornoch Castle Hotel in Schotland. De broers wilden echter meer, en startten met een eigen distilleerderij “Dornoch Distillery” waar ze gin en whisky produceren. Deze werd opgericht in 2016 met  behulp van een zeer succesvolle crowdfunding-actie.
 


Daarnaast startten Phil en Simon ook met een eigen label als onafhankelijke bottelaar. Ze kiezen er steevast voor om niet alleen whisky's van zeer hoge kwaliteit te selecteren, maar deze ook zeer opvallend te presenteren. De labels van hun flessen zijn altijd zeer kleurrijk en opvallend en dragen vaak een dosis humor in zich. Ze bottelen in kleine oplages en hun flessen zijn zeer gegeerd, wat het niet makkelijk maakte om voor deze tasting telkens 2 flessen van elke expressie te pakken te krijgen.


Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van €40 betaal je ter plaatse en omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinaire hapjes. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:
Begin tasting: 20:30
Aansluitend: open bar met after-tasting.
Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,
Louis, Frederik, Jos, Guido en David.

Tastings > Clubtastings > 2023 > 6 oktober 2023
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be