Get Adobe Flash player

17 februari 2023

“Teeling" whiskey tasting - vrijdag 17 februari 2023


Beste Whisky-vrienden,

Whiskey maken en ondernemen zit al in de genen van Teeling sinds 1782, toen Walter Teeling een kleine ambachtelijke distilleerderij oprichtte in Marrowbone Lane in het industriële hart van Dublin City. Enkele generaties later was John Teeling mede verantwoordelijk voor de oprichting van de Cooley-distilleerderij in County Louth.

Sinds 2012 hebben Jack en Stephen Teeling, de laatste generatie Teeling Whiskey makers, hun eigen stempel gedrukt op Ierse Whiskey en in 2015 was de cirkel rond toen ze met trots de nieuwe Teeling Whiskey Distillery openden. De huidige Teeling Whiskey Distillery is de eerste nieuwe distilleerderij in Dublin sinds meer dan 125 jaar.
 


Een Distillery Exclusive botteling en een hand-filled botteling eigenhandig afgevuld aan het vat, beide enkel verkrijgbaar in de Teeling Distillery shop, zullen zeker al deel van de line-up uitmaken. Daarnaast zal ook de nieuwe 21 jarige Teeling Rising Reserve Carcavelos, het eerste onderdeel van de nieuwe Rising Reserve serie, te proeven zijn.


Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van €40 betaal je ter plaatse en omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinaire hapjes. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:
Begin tasting: 20:30
Aansluitend: open bar met after-tasting.
Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,
Louis, Frederik, Jos, Guido en David.

Tastings > Clubtastings > 2023 > 17 februari 2023
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be