Get Adobe Flash player

25 november 2022

“Ben & Glen" whisky tasting - vrijdag 25 november 2022


Beste Whisky-vrienden,

Hoe komen whisky's eigenlijk aan hun naam? Sommige namen lijken zo vreemd.

Oorsprong
Whisky wereldwijd krijgt vaak een naam mee van een plaats, bijvoorbeeld een stad, een dal, een riviertje of een meer. In andere gevallen krijgt whisky soms de naam van een persoon, bijvoorbeeld van de oprichter(s).

Wie zijn Ben en Glen?
Het blijkt dat veel namen uit Schotland een historische achtergrond hebben. We gaan daarom dieper in op de oorsprong van Schotse plaatsnamen. Wie of wat zijn dan nu Ben en Glen? Gaat het hier om echte, historische personen of verwijzen ze eerder naar een plaats in Schotland?

Je komt dit en meer te weten tijdens onze volgende tasting waarbij we zullen genieten van 6 drams. Elk afkomstig van Schotse distilleerderijen die vernoemd zijn naar Bens en Glens.


Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van €40 betaal je ter plaatse en omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinaire hapjes. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:
Begin tasting: 20:30
Aansluitend: open bar met after-tasting.
Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,
Louis, Frederik, Jos, Guido en David.

Tastings > Clubtastings > 2022 > 25 november 2022
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be