Get Adobe Flash player

29 april 2022

“Belgisch & onafhankelijk" whisky tasting - vrijdag 29 april 2022


Beste Whisky-vrienden,

Als whiskyliefhebber heb je eigenlijk twee keuzes: je koopt een officiële botteling van een distilleerderij, of je kiest voor een onafhankelijke botteling. Onafhankelijke bottelaars zijn vaak kleine (en soms grote) bedrijven die vaten met whisky kopen, bottelen en op de markt brengen. Rechtstreeks van een distilleerderij, maar ook via zogenaamde whiskybrokers. Ook in België hebben we een aantal onafhankelijke bottelaars. Heel wat onder hen zijn tijdens de pandemie niet bij de pakken blijven zitten en hebben heel wat prachtige flessen uitgebracht. Enkele van deze bottelingen wilden we jullie zeker niet ontzeggen. 
 


De line-up zal expressies omvatten van Bert Bruyneel (Asta Morris), Jürgen Vromans (The Whisky Mercenary) en Joeri Van Den Broeck (The Whisky Jury). Wij zullen van elke van hen telkens twee bottelingen proeven.

 

Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van €40 betaal je ter plaatse en omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinaire hapjes. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:
Begin tasting: 20:30
Aansluitend: open bar met after-tasting.
Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,
Louis, Frederik, Jos, Guido en David.

Tastings > Clubtastings > 2022 > 29 april 2022
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be