Get Adobe Flash player

26 november 2021

“Arran” whisky tasting - vrijdag 26 november 2021


Beste Whisky-vrienden,

Als laatste tasting van 2021, hebben we een verticale tasting ingepland. Dit wil zeggen dat er van één enkele distilleerderij zes single malts zullen geproefd worden. Er werd gekozen voor de in 1994 door de familie Currie opgerichtte destilleerderij “Arran”.
 


Isle of Arran Distillers, één van de nog weinig overgebleven onafhankelijke distilleerderijen,  is gelegen op een van de mooiste eilanden aan de westkust van Schotland tussen Ayrshire en Kintyre. De distilleerderij is gebouwd bij het plaatsje Lochranza in een vallei aan de kust en is omgeven door prachtige heuvels.

Je proeft deze avond zes Arran’s. Naast de 18 en 21 jarige bottelingen uit de standaard range zullen we ook enkele geturfde expressies en een aantal speciale bottelingen voor de Nectar proeven.

Vrijdag 26 november 2021 is het tevens black Friday, het officiële startschot van de eindejaarskoopjes.
Na de tasting kunnen aldus enkele van de geproefde flessen ter plaatse (via TastToe) aangekocht worden (Cash of via Bancontact App). Het uitgelezen moment om reeds een ideaal eindejaarsgeschenk aan te schaffen voor zowel jezelf als voor familie en vrienden!!

 

Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van €40 betaal je ter plaatse en omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinaire hapjes. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:
Begin tasting: 20:30
Aansluitend: open bar met after-tasting.
Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,
Louis, Frederik, Jos en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2021 > 26 november 2021
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be