Get Adobe Flash player

8 oktober 2021

“Watt Whisky” tasting - vrijdag 8 oktober 2021


Beste Whisky-vrienden,

Mark Watt is geen onbekend persoon in de whiskywereld! Mark begon op 18 jarige leeftijd in de befaamde Quaich Bar in het Craigellachie Hotel voordat hij naar de grote stad verhuisde en ervaring opdeed bij de Scotch Malt Whisky Society en Royal Mile Whiskies. Daarna stond hij aan het hoofd van het sales team bij Duncan Taylor Scotch Whisky Ltd. alvorens over te stappen naar William Cadenhead Ltd. waar hij Director of Sales werd, met de volledige verantwoordelijkheid voor de selectie van hun vaten.
 


Eind 2019 besliste Mark om samen met Kate Watt hun eigen onafhankelijke bottelarij op te starten. En zo werd “Watt Whisky” geboren. Ze hebben Campbeltown als uitvalsbasis gekozen om hun bedrijf te vestigen, wat zeker een toegevoegde waarde is aan het reeds indrukwekkende whiskyaanbod in die regio.

Tijdens de tasting proeven we de 5 whisky’s van hun laatste release alsook dé klepper uit de release van April 2021. Een tasting om naar uit te kijken!!! 

 

Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van €35 betaal je ter plaatse en omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinaire hapjes. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:
Begin tasting: 20:30
Aansluitend: open bar met after-tasting.
Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,
Louis, Frederik, Jos en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2021 > 8 oktober 2021
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be