Get Adobe Flash player

22 november 2019

“SMWS” tasting met Gunter Vaes - vrijdag 22 november 2019


Beste Whisky-vrienden,

De Scotch Malt Whisky Society, kortweg SMWS, is een uniek whiskygenootschap dat werd opgericht in 1983 en is intussen uitgegroeid tot een wereldwijd genootschap van whiskyliefhebbers. Ze zien het als hun missie om de allerbeste single casks te bottelen en beschikbaar te stellen, weliswaar alleen voor hun leden. De flessen worden aldus niet te koop aangeboden in shops. Je moet lid zijn om ze te kunnen proeven, of deelnemen aan een tasting zoals deze.
 


Every bottle is the same. Every whisky is different.
Typisch voor de bottelingen van de SMWS is het feit dat ze allemaal dezelfde look hebben en dat de naam van de distilleerderij niet vermeld wordt. In plaats daarvan heeft elke fles een uniek nummer waarbij het eerste cijfer verwijst naar de distilleerderij en het tweede naar de botteling.
 

Gunter Vaes.
Gastspreker voor deze tasting is de onovertroffen Gunter Vaes. Hij was jarenlang ambassadeur voor de Scotch Malt Whisky Society en is nog steeds onlosmakelijk verbonden met hun producten. Gunter is regelmatig terug te vinden als SMWS standhouder op menig whiskybeurs, en telkens verbaasde hij iedereen met zijn kennis en zijn onvergelijkbare gevoel voor humor.

 

Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van 35€ (omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinaire hoogstaande hapjes van traiteur Peter Schrevens) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be

 

PRAKTISCHE INFO:
Bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30
Aansluitend: open bar met after-tasting.
Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,
Louis, Frederik, Jos en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2019 > 22 november 2019
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be