Get Adobe Flash player

8 juni 2018

“CaskAid Tasting” - vrijdag 8 juni 2018

Deze whisky tasting zal volledig in het teken staan van het goede doel. Zo komt CaskAid enkele van hun bottelingen voorstellen. CaskAid gaat op zoek naar vaten whisky, bottelt de inhoud en schenkt de opbrengst van deze flessen aan goede doelen.

CaskAid verenigt een vriendengroep met een gedeelde passie voor whisky, die meer willen doen dan alleen maar het verzamelen, proeven en genieten van deze edele drank. Ze willen hun passie doorgeven. CaskAid legt contacten met onafhankelijke bottelaars, distilleerderijen, particulieren en organisaties, kortom iedereen met een voorliefde voor whisky om samen unieke vaten op de kop te tikken.

Vanuit het plezier om whisky’s te vinden, aan te kopen en er samen met verwante geesten van te genieten, wil CaskAid nog een stap verder gaan. De opbrengst van hun flessen gaat naar goede doelen. Zo zet dit sociale engagement distilleerders en andere eigenaars van lekkere en unieke vaten aan om hen hun meest kwalitatieve vaten te gunnen, in de wetenschap dat een bredere gemeenschap de vruchten plukt van hun vakmanschap. Zo maken ze samen van whisky een ‘Generous spirit’!
 

Ook The Middle Cut steunt naar goede gewoonte een goed doel. Die avond zullen we met onze eigen Spirit Aid campagne IT materiaal overhandigen aan “Woudlucht” uit Heverlee (www.steunwoudlucht.be). Woudlucht is een school voor buitengewoon onderwijs. Deze school is erg rustig gelegen nabij Heverleebos. In deze omgeving biedt Woudlucht onderwijs aan aan kinderen met enkel- of meervoudige stoornissen.

Naast het aanbieden van schoolse vaardigheden, proberen ze ook deze leerlingen voor te bereiden op de toekomst. Het is immers de bedoeling dat ook zij hun plaatsje binnen onze samenleving vinden. Ze leren hen de vaardigheden en brengen hen de kennis bij die ze nodig zullen hebben om zich goed te voelen in deze maatschappij.
 

Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van 35€ (6 Whisky's (2cl) en enkele culinair hapjes van traiteur Peter Schrevens inbegrepen) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen, dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be


PRAKTISCHE INFO:

Bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30

Aansluitend: open bar met after-tasting.

Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,

Louis, Frederik, Jos en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2018 > 8 juni 2018
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be