Get Adobe Flash player

16 maart 2018

“Gordon & MacPhail” Tasting met Eric Vermeire - vrijdag 16 maart 2018

Gordon & MacPhail is één van de grootste zoniet dé grootste onafhankelijke bottelaar. In tegenstelling tot de meeste andere onafhankelijke bottelaars koopt Gorden & MacPhail de new spirit, ongerijpte whisky, bij de distilleerderijen en gaat zelf op zoek naar een geschikt vat die bij deze whisky past. Dit vergt een groot vakmanschap om de juiste vaten te kiezen en houdt dus ook meer risico in. Er is tevens veel speculatie rond wat ze effectief nog allemaal op stock hebben in hun warehouses in Elgin. Ze zouden al bij al een voorraad hebben van ongeveer 14.000 vaten.
 

 


De Gordon & MacPhail tasting zal geleidt worden door whisky Ambassador Eric Vermeire.
Eric ben je vast en zeker wel eens op één of ander festival tegen het lijf gelopen. Eric was in een verleden nog werkzaam bij de Glenturret distilleerderij en heeft tegenwoordig zijn eigen bedrijf onder de naam ‘Whiskywarehouse’. Van daaruit verdeelt hij flessen van Gordon & MacPhail en Wolfburn voor de Belgische markt.


Inschrijven kan alleen online: http://www.themiddlecut.net/inschrijven

De prijs van 35€ (omvat 6 Whisky's (2cl) en enkele culinair hapjes van traiteur Peter Schrevens) betaal je ter plaatse. Vermits we geen geld op voorhand vragen dringen we er op aan om ons te verwittigen indien er op het laatste moment toch iets tussenkomt waardoor je niet aanwezig kan zijn. Dat kan door een e-mail te versturen naar: the.middle.cut@proximus.be


PRAKTISCHE INFO:

Bar open vanaf 20:00
Begin tasting: 20:30

Aansluitend: open bar met after-tasting.

Locatie = Craywinckelhof, Staatsbaan 263 te 3210 Lubbeek

 

Slàinte. 

Het bestuur,

Louis, Frederik, Jos en Guido.

Tastings > Clubtastings > 2018 > 16 maart 2018
Zoeken
Logo
 
 

Contact Info

The Middle Cut
Whisky Club Lubbeek


the.middle.cut@proximus.be